Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ποδηλάτες: H νέα κατηγορία αρούγκανου

Tυπικό δείγμα πεταλοδίτροχου αρούγκανου

Η κατάσταση με τους ποδηλάτες έχει ξεφύγει. Είναι μια σύγχρονη μάστιγα και μια συνεχή δοκιμασία στις αντοχές και τα νεύρα όλων των υπόλοιπων που κυκλοφορούμε εκεί έξω.

Οι περισσότεροι από αυτούς είναι άκρως επικίνδυνοι και πιστεύουν πως οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια και ότι άλλο μπορεί να καβαληθεί από δύο ρόδες που κινούνται από δυο πετάλια και μια αλυσίδα τους ανήκει.

Για αυτό και εγώ τους ΜΙΣΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ!

Βγαίνουν στους δρόμους ορδές από δαύτους και νομίζουν κιόλας πως είναι κάτι ανάμεσα σε Bradley Wiggins και Lance Armstrong.  

Όσο σπάντεξ και να φορέσουν όμως, ότι ποδήλατο πάρουν σε 1034 δόσεις και ότι εξοπλισμό περιφέρουν δεν πρόκειται να γίνουν σαν και αυτούς. Γιατί πολύ απλά δεν είναι αθλητές. Είναι απλά μερικοί μαλάκες που βρήκαν νέα μόδα να βγάλουν τα ιδεοληπτικά κόμπλεξ τους.

Κανείς αθλητής ποδηλάτης δεν θα επέμενε να περνάει με κόκκινο την διασταύρωση Αλεξάνδρας και Κηφισίας, ούτε θα άρχιζε να ουρλιάζει «Μοιράσου τον δρόμο» και να βρίζει σαν λιμενεργάτης οποιονδήποτε άλλον έχει την ατυχία να χρησιμοποιει το οδικό δίκτυο εκείνη την στιγμή.

Δεν διαφέρουν λοιπόν πουθενά, από την οποιαδήποτε άλλη κατηγορία αρούγκανου που μαστίζει αυτήν την γελοία χώρα που ακούει στο όνομα Γελλαδιστάν.

Και μην ακούσω τώρα πως για όλα αυτά φταίει η έλλειψη ποδηλατόδρομων γιατί είναι το πιο fail επιχείρημα ever.

Τα πράγματα είναι απλά. Αφού δεν υπάρχουν ποδηλατόδρομοι (προς ενημέρωση σας ούτε στο εξωτερικό υπάρχουν σε όλο το οδικό δίκτυο όπως φαντάζονται ορισμένοι πεταλοδίτροχοι αρούγκανοι και διάφοροι αγαπητικοί τους) και έχεις ποδήλατο και θες να το χρησιμοποιήσεις, τότε πρέπει να τηρείς τον ΚΟΚ.

Και όχι μην μου πείτε τώρα αν τηρούν τον ΚΟΚ οι οδηγοί αυτοκινήτων ή μηχανών, γιατί δεν υπάρχει σύγκριση. Το επίπεδο είναι χαοτικό ανάμεσα σε αυτούς και τους ποδηλάτες. Τέτοιος «αντίλογος» δεν είναι καν αντίλογος, αλλά τακτική του να πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα. Οπότε, κάνε παλουκόσελο την διαφωνία σου και βάλτη στον κώλο σου.

Δεν μπορείς μαλακοπελτέ ποδηλάτη να βγαίνεις με το υπόλοιπο τσούρμο στους δρόμους και τσαμπουκά να μου βάζεις δύο από τα τσιράκια σου να φράζουν το φανάρι για να περάσουν όλα τα πεταλοδίτροχα αρούγκανα. Έχω πράσινο; Έχω δικαίωμα να φύγω. Έχεις κόκκινο; Έχεις υποχρέωση να σταματήσεις και να περιμένεις.

Δεν μπορείς ρε ντροπή της ανθρώπινης εξέλιξης να τραμπουκίζεις οδηγούς αυτοκινήτων, μηχανών και πεζούς επειδή εσύ αποφάσισες να μας τα κάνεις τσουρέκια με το πόσο «επανάστατης», «εναλλακτικός» και «οικολόγος» είσαι. Στα αρχίδια μου και στα αρχίδια μας.

Δεν μπορείς να βρίζεις αισχρά και να φωνάζεις «πατήστε την καριόλα» σε μια κυρία που ήθελε να περάσει την διάβαση (με πράσινο παρακαλώ για τους πεζούς) επειδή εσείς περνάτε από την Θησέως «τσαμπουκά» από όλα τα φανάρια.

Δεν μπορείς ρε τζιβάτο σαχλοκούδουνο που δεν σε γαμάει κανείς από την απλυσιά σου και την «εναλλακτικότητα» σου, να κάνεις τσαμπουκά μαζί με τους άλλους αρούγκανους στην Πειραιώς επειδή σας έβαλαν χέρι όταν περάσατε με κόκκινο τα φανάρια του Πράκτικερ και παραλίγο να έχουμε νεκρούς.

Δεν μπορείς ρε τρισάθλιε «ιδεολόγε» να μου τσαμπουνάς πως έχεις τα ίδια δικαιώματα με τα Ι.Χ στον δρόμο, όταν ξεχνάς πως εκτός από δικαιώματα έχεις και υποχρεώσεις. Δεν μπορείς να μου τσαμπουνάς πως δεν σας σέβεται κανείς, όταν οι ορδές των αρούγκανων με τα ποδήλατα δεν σέβονται κανέναν που κυκλοφορεί στον δρόμο.

Δεν φτάνει που δεν τηρείτε τους κανόνες, πουλάτε και «επανάστα» τσαμπουκά από πάνω, λόγω της ιδεοληψίας που σας διακατέχει, γιατί πιστεύετε μέσα στο διαταραγμένο κεφτέ που έχετε για εγκέφαλο, πως το να ακολουθείς τους κανόνες και να συμπεριφέρεσαι σωστά, είναι για τους «αστούς» όπως τους αποκαλείτε.

Για αυτό λοιπόν ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Εσείς, τα ποδήλατα σας, ο «επανάστα» ψευτοτσαμπουκάς σας και η ιδεοληψία σας. Καλά νοσήλεια μαλάκες, γιατί αυτό σας αξίζει!

33 σχόλια:

  1. Ρε μαλάκα, τι βιάγκρα έχεις πάρει και ρίχνεις και δεύτερο στην ίδια μέρα; Κούλαρε λίγο. Πριαπισμό θα πάθεις. Κατά τ'άλλα θα ήθελα να έχω ένα ποδήλατο, αλλά βλέποντας αυτούς τους υπάνθρωπους με κάνει να ντρέπομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσε με να μαντέψω, το αρούγκανος είναι η αγαπημένη σου λέξη και θα τη βλέπουμε σε όλες σου τις αναρτήσεις, σαν το "και τέθοια" του Χωατήρα ένα πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω. Απλά μου αρέσει πολύ. Έχει ότι ακριβώς χρειάζεται για να περιγράψεις τα ζώα που ζουν ανάμεσα μας. Ο Χωατηρας δεν ξέρω ποιος είναι.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΑΤΗΡΑΣ;
      Καλά κάνεις. Δεν υπάρχει Χωατήρας. Ο Χωστήρας απ'την άλλη υπάρχει κι αν δεν τον ξέρεις σε οικτίρω.

      Διαγραφή
    3. Oύτε αυτόν τον ξέρω. Όλο χωστήρας βλέπω και λέω θα ναι κάνα συνθηματικό ή κάνα διαδικτυακό τρεχούμενο αστείο.

      Διαγραφή
    4. ocelebritis.blogspot.gr. Για να ξεστραβωθείς.

      Διαγραφή
    5. Ομολογώ πως όχι. Ότι έχει βάλει ο Σνεικ στην ενότητα άλλα μπλογκς. Τώρα τα βλέπω τα περισσότερα.

      Διαγραφή
    6. Ο Φίδης έφτιαξε την 'ενότητα' δεξιά;

      Ο Φίδης;

      και το έφτιαχνε μάλιστα την ώρα που κουβεντιάζαμε αλλά δε με θεώρησε άξια... Ωωω..

      Διαγραφή
    7. Αυτόν ξέρω αυτόν εμπιστεύομαι. Υπάρχει το σύστημα και 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Κοσκωτά. Τι να κάνω;

      Δηλαδή κουβέντιαζε με σένα, κουβέντιαζε με μένα και παράλληλα το έφτιαχνε; Μωρέ μπράβο! Γιατί δεν σε θεώρησε άξια;

      Διαγραφή
  3. Καλά ο Lance Armstrong δεν είναι ποδηλάτης, είναι χημείο. Αλλά υπάρχουν φορές που κι εγώ έχω γαμωσταυρίσει τους ποδηλάτες της Παρασκευής που είχαν κλείσει την Πειραιώς και επί 90 λεπτά περίμενα στην στάση να έρθει λεωφορείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και χημείο που είναι κόκκινο φανάρι δεν θα περνούσε ποτέ. Οι ποδηλάτες της παρασκευής είναι οι χειρότεροι μακράν αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και οι καθημερινοί είναι αγίοι. Οι ίδιοι αρούγκανοι είναι.

      Διαγραφή
    2. 90 λεπτά κι εσύ ρε φίλε; Στα 90 λεπτά θα είχες ήδη φτάσει με τα πόδια.

      Διαγραφή
    3. E, το Ομόνοια-Νίκαια δύσκολα το αποφασίζεις να το κάνεις με τα πόδια. Βέβαια αν ήξερα πως θα έμενα τόση ώρα στη στάση ίσως να το έκανα.

      Διαγραφή
  4. Κάποτε δεν είχε πάει ένας πολιτικάντης μας να τους βάλει να βγάζουν δίπλωμα για τα ποδήλατα;
    Οι ούγκανοι (ή αρούγκανοι που λες εσύ αλλά δεν θα στο κλέψω αν και μου αρέσει) θέλουν να έχουν συνδιαστικά τα δικαιώματα και των πεζών και τον οχημάτων και τις υποχρεώσεις κανενός. Νομίζω είναι δίκαιο...

    Ψόφος τους!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνουν για υποχρεωτική εκμάθηση ΚΟΚ. Αλλά είναι τόσο "επαναστάτες" που θα διαδηλώνανε εναντίον!

      Εσένα σε έχω ξαναδιαβάσει στο μπλογκ σου, λόγω Σνέικ.

      Διαγραφή
  5. Καταρχάς καλωσήρθες στο μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ιντερνετ!Εχει πελάτες για όλους μας!!

    Τώρα θα υπερασπιστώ τη φάρα μου!Δηλώνω ποδηλάτης,δεν σέβομαι τον ΚΟΚ γιατί αμα το σεβαστώ εδώ που είμαι θα με πατησουν,συν του οτι το οδικό δίχτυο είναι χάλια,και ενοχλούμαι που κανείς οδηγός δεν μπορεί να δεχτεί πως τα ποδήλατα είναι σα τα μηχανάκια αλλά λίγο πιο αργά!!Θα πάω σωστά όταν ξέρω ότι δεν θα με πατήσουν επειδή ένας κάγκουρας ειναι με την γκομενα στο αυτοκινητο και βιαζεται γιατί θέλει να πάει γονίδη!Από εκεί και πέρα σαφώς είναι λάθος των ποδηλατων να μη τηρούν το ΚΟΚ,αλλά οταν κινδυνεύεις να σε πατήσουν το παραβλέπεις ή όχι;;
    Αυτά!

    Και πάλι καλωσήρθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώσηρθα στο μπουρδέλο του γελλαδισταν ιντερνετ. Το μοναδικό στο πλανήτη κομμάτι διαδικτύου που είναι επικίνδυνο τόσο για την ψυχική σου υγεία.

      Καταρχάς το τι κάνουν οδηγοί αυτοκινήτου και μηχανής είναι πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα, όπως έγραψα. Το θέμα μου είναι η μάστιγα των ποδηλατών και ειδικά των αρούγκανων με τα πεταλοδίτροχα τους.

      Επίσης όπως έγραψα η διαφορά στην τήρηση κανόνων του ΚΟΚ είναι χαώδης ανάμεσα σε ΙΧηδες και ποδηλάτες, με τους τελευταίους να έχουν τις χειρότερες επιδόσεις. Άλλωστε δεν περνάνε στα 100 αμάξια τα 99 με κόκκινο πηγαίνοντας γαμιώντας στην Πειραιώς. Ούτε καν ακόμα και αν τα οδηγάνε κάγκουρες.

      Διάολε μόλις συνειδητοποίησα, πως μέχρι και οι κάγκουρες έχουν υψηλότερο ένστικο αυτοσυντήρησης από τους ποδηλάτες!!! Σοκαριστικό ε;

      Οπότε, δεν αποτελεί δικαιολογία. Ή είσαι σωστός ή δεν είσαι.

      Πάμε παρακάτω. Το να απαιτείς να καταλάβουν οι άλλοι πως τα ποδήλατα είναι σαν τα μηχανάκια (έστω και πιο αργά) επιβεβαιώνει το σκοπό όλου του ποστ. Δεν έχεις μόνο δικαιώματα, αλλά έχεις και ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Και μόλις με επιβεβαίωσες με τον καλύτερο τρόπο.

      Από εκεί και πέρα αφού προφανώς τα ποδήλατα είναι σαν πιο αργά μηχανάκια, τότε μαζευτείτε οι ποδηλάτες στο Υπουργείο Συγκοινωνιών να κάνετε υποχρεωτικά μαθήματα στον ΚΟΚ, όπως κάνουν και όλοι οι άλλοι που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο. Γιατί το 99% από όσους καβαλάνε το πεταλοδίτροχο δεν ξέρετε τι είναι το κόκκινο φανάρι, το Στοπ κτλ. Φαίνεται πως είστε τόσο απασχολημένοι με άλλα πράγματα που τα παραπάνω είναι απλά μια μικρή λεπτομέρεια.

      Το οδικό δίκτυο που αποκαλείς (και είναι) χάλια πάλι δεν αποτελεί δικαιολογία. Το ίδιο οδικό δίκτυο χρησιμοποιούν όλοι. Όλοι όμως.

      Η "λογική" σου, του θα "πάω σωστά εφόσον ξέρω ότι κανείς δεν με πατήσει" είναι άκυρη. Ποιος άραγε μπορεί να προσφέρει μια τέτοια εγγύηση (δεν θα συμβεί κάτι) σε κάποιον που θα βγει στο οδικό δίκτυο σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο; Κανείς. Απολύτως κανείς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι τηρείς όσο μπορείς τους κανόνες και να μην παίζεις με τη ζωή σου. Και αφού μιλάμε για ποδήλατο...εκεί δεν έχεις ούτε αερόσακους, ούτε κράνη των 3.000 ευρώ, ούτε esp, ούτε abs. Οπότε οφείλεις ΕΣΥ πρώτος να μην προσπαθείς να πάρεις υποψηφιότητα για βραβείο Δαρβίνου. Κατανοητός; Αμ μπράβο!

      Και πού σαί βάλτε φωτάκια στα ποδήλατα. Δεν είμαστε ο Κυνηγός για να έχουμε 10 διαφορετικά φίλτρα όρασης να σας εντοπίζουμε και να σας αποφεύγουμε!

      Καλωσήρθα...αλλά, κάστανα δεν χαρίζω.

      Διαγραφή
    2. Σοκολάτες χαρίζεις;;;;:p

      Δεν διαφωνώ σε αρκετά τώρα που τα ξαναβλέπω,αλλά και πάλι νομίζω πως το θεμα το βλέπεις μονο απο τη λογικη του οδηγου αυτοκινητου!!Δεν καταλαβαίνω ολα οσα λες,γιατί δεν εχω υπαρξει ποτέ οδηγός αυτοκινητου κτλ,αλλά και εσύ δεν υπήρξες ποτέ ποδηλάτης τακτικός κτλ!!!

      Τεσπα!Πάντως προσωπικά σου λεω,δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι,αλλά εγω οταν παραβιάζω τον ΚΟΚ ξέρω οτι ειναι μαλακια και προσπαθώ να μη βγαζω λάθους τους άλλους και το δεχομαι!!Δεν ξέρω τι κάνουν οι ποδηλάτες κάτω,αλλά εδω στην επαρχία οι οδηγοί ειναι πολυ πιο επικίνδυνοι!!

      Χαιρετωωω!Και πάλι καλωσήρθες!

      Διαγραφή
    3. ΥΓ:Επίσης θέλω κάτι μπισκότα που διαφημίζεις ότι μοιράζεις!!Αιντε,μη σε βαλω μεσα για παραπλανητικη διαφήμιση!

      Διαγραφή
    4. Μπισκότα; Τι μπισκότα; Δεν έχω μπισκότα!

      Διαγραφή
  6. Συμφωνώ απόλυτα,
    "Αρύγκανοι".

    Από το Φίδη έρχομαι μέσω TommyStark,
    Καλή Αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή αρχή στα μπλοκς!

    Στο θεματάκι που άνοιξες σε βρίσκω λίγο εκτός! Συμφωνώ ότι οι ποδηλάτες πρέπει να τηρούν τον ΚΟΚ αλλά σαν αυτόνομοι ποδηλάτες (και θεωρώ ότι στην πλειονότητα τους το κάνουν γιατί αλλιώς θα είναι νεκροί ποδηλάτες) . Οταν κάνουν ποδηλατοδρομεία είναι αδύνατον να τον τηρούν. Μιλάμε για χιλιάδες κόσμο που πηγαίνουν με κοινή πορεία. Δε γίνεται να διακοπτονται στα φανάρια γιατί τότε πολύ απλά θα χαθούνε και δε θα είναι ποδηλατοδρομεία. Είναι σαν να ζητάς να σταματήσει ο μαραθώνιος επειδή άναψε το φανάρι για τους πεζούς... Δε γίνεται!!! Πριν λίγα χρόνια αυτές οι ποδηλατοδρομείες είχαν παρα πολύ κόσμο (τώρα δε ξέρω εάν εχουν την ιδια συμμετοχή) οπότε εάν τους πετύχαινες απλά τον έπινες... Αλλά και αν πετύχεις σκουπιδιάρικο σε στενό, πάλι τον πίνεις... Η αν πετύχεις τον σκλαβενίτη να κατεβάζει εμπόρευμα στο κουκάκι...

    Οπότε απλά διασκέδασε το!!

    Περιττό να πω πως το βιντεάκι που έβαλες στο τέλος με εξόργισε... Πως του λες? Αρούγκανους? Ε βρήκαμε τον αρχηγό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου αρχή λοιπόν.

      Αυτό έλειπε να μην είναι αυτονόητη η τήρηση του ΚΟΚ. Σε πληροφορώ πως είτε σόλο είτε σε μικρές ομάδες η συμπεριφορά τους δεν αλλάζει. Οπότε δεν θα φταίει κανείς άλλος αν γίνουν νεκροί ποδηλάτες παρά μόνο οι ίδιοι. Ρισκάρεις με τη ζωή σου; Ρίσκαρε αλλά να ξέρεις πως βάζεις και μένα σε κίνδυνο και μην ζητάς και τα ρέστα.

      Και γαμώ τα παραδείγματα ο μαραθώνιος. Δεν ήξερα πως γίνεται μαραθώνιος μέρα παρά μέρα. Επίσης ο μαραθώνιος είναι πολυδιαφημισμένη αθλητική διοργάνωση που γίνεται, χαλόου (!!!), σε κλειστούς δρόμους για την κυκλοφορία, με μπάρες περιμετρικά κτλ. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το...άντε να πάρουμε τα ποδήλατα να βγουμε στο δρόμο και να κάνουμε επίδειξη του πόσο "εναλλακτικοί" "επανάστατες" και "οικολόγοι" είμαστε, βρίζοντας και κάνοντας τσαμπουκάδες ακόμα και σε κυριούλες με την κάλυψη του "οχλου" φωνάζοντας "πάτα τον/την καριόλη-καριόλα".

      Αφού θέλουν ποδηλατοδρομείες να κάνουν την επίδειξη τους ή ότι άλλο θέλουν τέλος πάντων, ας κάνουν κανονικές διοργανώσεις (βλέπε ποδηλατικό γύρο αθήνας). Να έχουν κλειστό δρόμο για την πάρτι τους και να έχουμε όλοι οι υπόλοιποι την ησυχία μας. Εναλλακτικά ας κάνουν καμιά ποδηλατάδα στη...φύση μόλις 20 με 30χλμ από το κέντρο της Αθήνας. Να νιώσουν έτσι και πιο πολύ "οικολόγοι".

      Αρκετά προβλήματα έχει το κέντρο, αυτοί μας έλειπαν να εμφανίζονται όπου τους καπνίσει και να τα διογκώνουν.

      Προς πληροφόρηση σου, ξέρω θα πέσεις από τα σύννεφα τώρα που θα στο πω, το σκουπιδιάρικο κάνει μια πολύ συγκεκριμένη εργασία υγειονομικού ενδιαφέροντος ώστε να μην κάνεις πάρτι εσύ και όλοι μας, αγκαλιά με ποντίκια και ιούς.

      Επίσης λυπάμαι και πάλι που θα σε ρίξω από τα σύννεφα, ελπίζω να διαθέτεις κάποιο μέσο προστασίας για πτώσεις, αλλά το φορτηγό που εφοδιάζει τον Σκλαβενίτη και τον κάθε Σκλαβενίτη, εκτελεί συγκεκριμένη εργασία, για να μην χρειαστεί να γκρινιάξεις όταν ΔΕΝ ΘΑ έχουν στα ράφια προιόντα που θες.

      Εκτός δηλαδή αν θες να μου πεις το κουφό πως οι...ποδηλατάδες εκτελούν κάποια εργασία, πλην της ικανοποίησης του "εγώ" τους και συμπληρωματικά κάποιας "ιδεοληψίας" που κουβαλάνε στη γκλάβα τους. Και όλα αυτά εις βάρος των άλλων.

      Οπότε, αν θες απλά διασκέδασε το εσύ με την καρδιά σου όσο θες. Εγώ αντίθετα δεν μπορώ να διασκεδάσω με την ασυδοσία.

      Περιττό να σου πω πως το βιντεάκι προσωπικά μου αρέσει πολύ για την συγκεκριμένη περίσταση που έκανα το ποστ, αλλά αφού εσένα δεν σου αρέσει, δες ελεύθερα βίντεο στο ίντερνετ που υπάρχουν με τους "αυτόνομους" προσεκτικούς κατά τα άλλα ποδηλάτες, να περνάνε με κόκκινα και να κάνουν χοντρες επικίνδυνες παραβάσεις με διάφορα αποτελέσματα.

      Αρούγκανους τους λέω. Ναι. Και σε πληροφορώ πως όσο τους παρατηρώ βλέπω πως δεν έχουν αρχηγό, ούτε πως ανήκουν σε μια και μόνο κατηγορία. Αλλά κοινό τους χαρακτηριστικό είναι πως γουστάρουν την ασυδοσία και ενίοτε κάθονται και την υπερασπίζονται με κωμικοτραγικά συχνά αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    2. Όσους ποδηλάτες έχω δει εγώ που κινούνται αυτόνομα, είτε τηρούν τους κανόνες του κοκ είτε τηρούν τους κανόνες αυτοσυντηρησης τους...

      Επίσης θα έπρεπε να ξέρεις οτι η μόδα με τα ποδήλατα ειναι so last year... Πλέον in ειναι το τρέξιμο... Και γι αυτό ΚΑΘΕ Κυριακή το κέντρο της Αθήνας ειναι κλειστό γιατί κάποιος αγώνας δρόμου θα γίνεται...

      Επίσης σε περίπτωση που δέν το ξέρεις το κέντρο της Αθήνας ειναι κλειστό και κάθε Πέμπτη μεσημέρι γιατί γίνεται κάποια πορεία...

      Σε μια Αθήνα που δεν παρέχει τίποτα στους πολίτες της σε επίπεδο ψυχαγωγίας πέρα απο καφετέριες, δε με ενοχλεί που μερικές χιλιάδες νέων περνούν τα ποδήλατα και κάνουν βόλτα...Α και σχεδόν πάντα έχουν μαζί και την τροχαία, που σημαίνει οτι ειναι οργανωμένο...

      Και πραγματικά με φρικαρες με αυτό που μου είπες για τον Σκλαβενίτη... Ειναι αλήθεια;;; Ουαου...

      Διαγραφή
    3. Αυτοσυντήρηση με τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα. Κάτι είναι λάθος στη έννοια της "αυτοσυντήρησης" λοιπόν. Κάτσε θα πάρω τον Μπαμπινιώτη ένα τηλέφωνο να ενημερωθεί για την επόμενη έκδοση.

      Α είναι τόσο last year; Άρα ήταν μόδα. Άρα μιλάμε για αρούγκανους αφισιονάδος κάθε "εναλλακτικής περαστικής μόδας". Σήμερα έτσι αύριο γιουβέτσι. Σε ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις. Όμως, βλέπω πως τα "ιν" και "σο λαστ γίαρ" τα ξέρεις καλά. Κρίμα που έκλεισε το "Κλικ" θα μπορούσες άνετα να κάνεις καριέρα εκεί.

      Α! είναι κλειστό από κυκλοφορία Ι.Χ το κέντρο όταν γίνεται το "ιν" τρέξιμο; Πάλι με επιβεβαιώνεις. (δες προηγούμενη απάντηση περί διαφορών μαραθωνίου με...ποδηλατάδες)

      Αφού είναι "λαστ γίαρ" προς τι η θέρμη σου βέβαια, αλλά αυτό δεν μπορεί να το εξηγήσει κανείς μάλλον.

      Όταν σου λένε παραπάνω "αρκετά προβλήματα έχει το κέντρο", είναι και οι...πορείες μέσα.

      "Σε μια Αθήνα που δεν παρέχει τίποτα στους πολίτες της σε επίπεδο ψυχαγωγίας πέρα απο καφετέριες".

      Μάλιιιιιστα! Το μηδένισες το κοντέρ, πραγματικά. Δεν χρειάζεται να πω κάτι θα είναι αδικία στο αριστούργημα "λογικής" που παρέθεσες. Πάντως ούτε στην Αυγή δεν διαβάζεις τέτοια "μελό". Ξέχνα το "Κλικ" που έκλεισε. Κοίτα προς τα εκεί.

      Μα καλά είναι και μερικές χιλιάδες οι νέοι που ασχολούνται με την τόσο "λαστ γίαρ" μόδα του ποδήλατου; Και το ανέχεσαι; Πήγαινε γλήγορα να τους πεις ότι πλέον είναι "ιν" το τρέξιμο. Μην τους αφήνεις στο σκοτάδι. Άσε που θα σώσεις και ζωές.

      Έχουν ΚΑΠΟΙΕΣ φορές τροχαία μαζί άρα οργανωμένο; Αναγκασμένοι είναι να πάνε για συνοδεία, να σώσουν οτιδήποτε μπορούν. Oργανωμένο σημαίνει κλειστή κυκλοφορία, ειδοποιήσεις στους πίνακες πληροφοριών στις λεωφόρους κτλ. Ξέρεις τώρα...όπως στο τρέξιμο που είναι και "ιν".

      Ναι αλήθεια είναι αυτό που σου είπα, όταν προσπάθησες να εξισώσεις (αν είναι δυνατόν!) την υγειονομικού ενδιαφέροντος εργασία που κάνει ένα σκουπιδιάρικο (και ας ταλαιπωρεί όσους βρεθούν πίσω του) και την εργασία που εκτελεί η ανεφοδιαστική αλυσίδα, στα καταστήματα με ένα μάτσο αλλοπαρμένους που εις βάρος των άλλων, ικανοποιούν το "εγώ" τους και κάποια "ιδεοληψίας" που κουβαλάνε στη γκλάβα τους. Άλλωστε το πες και μόναχη σου..."μόδα".

      Χαίρομαι που σε φρικάρει η αλήθεια. Αυτή είναι μεταξύ άλλων και η δουλειά της.

      Συνέχισε να προσπαθείς να βρεις γωνία στο τάληρο, να τετραγωνίζεις τον κύκλο και να χτυπάς πάνω στον τοίχο της λογικής (που λέει και μια ψυχή). Είναι διασκεδαστικό.

      Του χρόνου θα είναι "ιν" το παρκούρ; Να πάρω καντίνα να ταίζω τα πλήθη που θα μαζεύονται να δουν τους αρούγκανους να χύνονται σαν υπερώριμοι γιαρμάδες στα πεζοδρόμια;

      ή να επενδύσω σε μετοχές εταιριών που πουλάνε κιμωλίες, μιας και η ζήτηση θα ανέβει, όταν δεν θα προλαβαίνουν να μαρκάρουν γύρω γύρω από τα πτώματα οι αστυνομικοί και οι ιατροδικαστές;

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ στο 90%. Εύγε,νέε μου (θα σχολίαζα εκτενέστερα,αλλά μόλις ξύπνησα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαριέμαι να έρθω σε άλλη αντιπαράθεση μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και οι Ρωμαίοι λεγεωνάριοι στο Άστεριξ. Βαριούνται να είναι οι χαμένοι της υπόθεσης. Σε καταλαβαίνω.

      Στάσου μύγδαλα!

      Διαγραφή