Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

10 φιλοσοφήματα (μπλογκ-0-παίχνια)



Koίτα να δεις που χει και παιχνίδια το μπλόγκινγκ!
Η "The Writer" που έχει το μπλογκ "Α, Ναι;" με προσκάλεσε να παίξω ένα μπλογκ-παιχνίδι και να γράψω 10 φιλοσοφήματα. Επειδή θέλω να δείξω καλή διαγωγή και μου φάνηκε σαν καλή ιδέα, αποφάσισα να παίξω.

1) Ποτέ μην υποτιμάς την απληστία του άλλου, φρόντισε να τον ξετινάξεις εσύ. Σε τέτοιες περιπτώσεις όλα επιτρέπονται.

2) Ποτέ μην υποτιμάς τον αρουγκανισμό που δέρνει τον άλλον, φρόντισε να τον αποφύγεις, γιατί τα σκατά έχουν την τάση να κολλάνε.

3) Αν δεν σου αρέσει το μέρος που σε καλέσανε να πας, μην πας. Φράσεις όπως το "έλα για την παρέα", δεν γίνονται δεκτές, λόγω της φτήνιας και του ψυχολογικού εκβιασμού που κρύβουν. Αν θέλουν να θεωρούνται  φίλοι, πρέπει να σέβονται τα γούστα σου και να μην σε καλούν σε βασανιστήρια. Η ψυχική σου υγεία και αισθητική είναι πάνω από όλα.

4) Κανείς δεν πρόκειται να σε χτυπήσει, πιο σκληρά από την ζωή. Το θέμα όμως δεν είναι, το πόσο σκληρά θα σε χτυπήσει και πόσες φορές θα σε χτυπήσει, αλλά πόσο σκληρός είσαι εσύ, ώστε να δεχθείς τα χτυπήματα, να ξανασηκωθείς όρθιος και να συνεχίσεις. Μόνο έτσι έρχονται οι νίκες στη ζωή. (κλεμμένο, αλλά είναι αλήθεια)

5) Ότι και να λένε οι φαντασμένοι αρούγκανοι, τα χρήματα είναι το καύσιμο που κρατάει ζωντανή την φλόγα της ευτυχίας. Η ευτυχία δεν γεμίζει την κατσαρόλα, ούτε βάζει στέγη πάνω από το κεφάλι σου, ούτε πληρώνει για τα έξοδα.

6) Το σεξ δεν είναι κατόρθωμα, ποτέ μην του συμπεριφέρεσαι ως τέτοιο. Μπορείς βέβαια να συμπεριφερθείς σαν να έκανες κατόρθωμα, όταν καταφέρνεις επιτέλους να ξετυλίξεις, πάνω στη κάψα σου, σωστά τη καπότα.

7) Μην ψάχνεις απάντηση στο γιατί φρικάρει μια γυναίκα αν την δείς με τα εσώρουχα της, ενώ δεν φρικάρει καθόλου οταν την βλέπεις με το μαγιό της. Απλά δεν υπάρχει.

8) Το χέσιμο σε τούρκικη χέστρα, έπρεπε να ήταν ολυμπιακό άθλημα. Το χρυσό θα πήγαινε σε αυτόν που θα την έβαζε χωρίς να ακουμπήσει "στεφάνι".

9) Μην περιμένεις άδικα να εφευρευθεί κωλόχαρτο που δεν αφήνει "χιόνια" στην κωλοχαράδρα σου. Οπότε να χεις πάντα το νου σου για να αποφύγεις τέτοια ατυχήματα.

10) Το Χέβι Μέταλ είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο είδος μουσικής του 20ου αιώνα.

11 σχόλια:

  1. Heavy metal ρε μουνιά!
    Επίσης το 6 είναι ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά να καταφέρεις να το βγάλεις κι από το ντουλαπάκι αυτοκινήτου όταν είσαι στο πίσω κάθισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Το σεξ δεν είναι κατόρθωμα". Να ένας τύπος που δεν είναι μηχανολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή στη μηχανολογία όλοι είναι με λουκάνικο κάτω από τη μέση;

      Διαγραφή
  3. Πόσο μεγάλη αλήθεια το 5,ΠΟΣΟ. Αλλά όταν τα λέω εγώ,με κοιτάνε περίεργα,κατάλαβες;

    Όσο για το 9... μωρομάντιλα,παιδιά. Κάνουν θαύματα. Ιδανικά,αν έχεις μπανιέρα και όχι ντουζιέρα,πλυσιματάκι με νερό και σαπούνι από τη μέση και κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάλαβα. Για το 9 σε βλέπω διαβασμένη. Το να ξέρεις να ξηγιέσαι απαστράφτουσα σούφρα είναι σημαντικό.

      Διαγραφή
    2. 'Οποιος έχει σκουπιστεί με μωρομάντηλο η υγρασία στο συγκεκριμένο σημείο αφού βάλεις το εσώρουχο σε κάνει να νιώθεις σαν λιοντάρι χωρίς χαίτη,σαν να σε έχουν πάει συρραπτικό στα ντούς στις φυλακές οι παλιοι..

      Διαγραφή
  4. Επειδή δεν σε καλέσανε ποτέ στον τροχό της τύχης με τον Γιώργο Τζι. Πόλυ, Πολυχρονίου, δεν είναι ανάγκη να την πληρώσουμε εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το παραμύθι με το σεξ και το κατόρθωμα πρέπει να το κόψετε!!!Θα συμφωνήσω ακόμα και με το Θωμα!
    Κατά τα αλλα μου βαλες ιδέα να ρωτήσω γυναικες για το 7!Ειναι οντως μεγαλο μυστήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξαδελφός μου στον στρατό,ήξερε τύπο που πήγαινε για χέσιμο στην τούρκικη με ακουστικά,περιοδικό και καφέ.Τέτοια γόνατα ο σκύλος, ούτε αρσιβαρίστας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή